Begraafplaatsen

De Gemeente beschikt over 2 begraafplaatsen waarvan de eerste is gesitueerd in Kruisland rondom de voormalige Hervormde kerk, het huidige museum de "Holle roffel" aan het dorpsplein. Voor deze begraafplaats worden geen reserveringen meer aangenomen.
De tweede begraafplaats bevindt zich vlak na de rotonde op de weg van Oud Gastel naar Oudenbosch. Op deze begraafplaats is tevens een columbarium aanwezig waarin urnen met as van de overledene geplaatst kunnen worden.

De begraafplaats in Oud Gastel is sinds 2003 een Rijksmonument vanwege zijn ligging, karakteristieke rode beukenhaag en het bijzondere smeedijzeren hek.

Beide begraafplaatsen hebben een beperkte capaciteit en zijn in principe bedoeld voor leden of oud-leden van de gemeente Gastel & Kruisland of haar zustergemeente Oudenbosch c.a.

Voor inlichtingen en reserveringen:
e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon:  0165 512 564


Vanwege de huidige maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn uitvaartdiensten in de Protestantse kerken van Oud-Gastel / Kruisland en Oudenbosch slechts beperkt mogelijk. Informeer in een voorkomende situatie bij uw uitvaartverzorger naar hun mogelijkheden, ook wat betreft het volgen van de uitvaartceremonie via livestream met beeld en geluid. Wij bieden als kerken wel de mogelijkheid om later alsnog een herdenkingsdienst te houden, wanneer de coronamaatregels niet meer nodig zijn.