In de consistorie van de kerk in Oudenbosch is een wand ingeruimd voor de bijbelwinkel. Deze is bedoeld om gemeenteleden en alle andere ge´nteresseerden in de gelegenheid te stellen bijbelse lectuur te bekijken en te kopen.

U vindt naast diverse bijbels en liedboeken ook informatieve bijbelse lectuur, gedichtenbundels, dagboeken, CD's en CD-roms voor jong en oud. Kom gerust eens kijken. Als de kerk open is, kunt u ook bij de bijbelwinkel terecht.

In Gastel & Kruisland is de bijbelwinkel 1 ß 2 maal per jaar na een kerkdienst aanwezig. Ook kun u uw bestelling telefonisch of via de mail doorgeven, dan wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis gebracht.

Bijbelwinkel op de site

Voor deze periode hebben we de volgende boeken uitgezocht:

Kijk de Bijbel                           Kees de Kort

Doelgroep: Kinderen van 7 - 11 jaar

De kracht van muziek              Ronald Koops

Doelgroep: Jongeren

Over Geluk gesproken             Paul Abspoel

Doelgroep: Volwassenen

Het bondige Gesprek               Timm H. Lohse

Doelgroep: hulpverleners in diverse beroepsgroepen

en vrijwilligers in de kerk

Dagboeken                              Kalenders en Dagboeken

U kunt voor informatie en bestellingen contact op nemen met Margreet de Graaf.

Haar e-mail adres is: p.r.degraaf@orange.nl